fredag 20 augusti 2010

International Orientation

Idag har vi varit på International Orientation hela dagen.. Mellan 08.00 och 16.00 har vi blivit informerade om allt från immigration rules, health care and insurance, the US LAW, how to adjust to life as an international student och så vidare.. Dessutom blev vi bjudna på muffins till frukost och pizza till lunch!! Inte undra på att folk blir tjockisar här...Vi har även fått skriva under ännu lite mer papper idag..de gillar ju verkligen det här borta.
När vi var klara och fixat våra lobo card, så vi kommer in överallt och får åka buss gratis i stan, käkade vi middag på ett ställe vid skolan innan Tor-Håkon var snäll och skjutsade oss till T-mobile så vi kunde köpa telefoner. Så nu har jag en röd LG GS170 och ett amerikanskt mobilnummer: 001-505-720-2634 (001 är landsnumret till USA)

När vi äntligen kom tillbaka hit till lägenheten var klockan åtta och ännu en gång var vi riiiktigt trötta. Så det var himla härligt att kunna ta ett dopp i poolen och sedan krypa ner i sängen.
Så nu ska det bli såå skönt att sova..och dessutom har jag precis pratade med Andreas på skype och i mobilen så nu kommer jag somna riktigt gott. Saknar honom helt otroligt mycket!!!






Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ta hand om varandra och ha det så himla bra som ni kan. /Lena

AnnaPanna sa...

Åh spännande! Kul att du bloggar så man kan läsa om hur du har det. Och få se bilder!! Ta hand om dig bejb, puss