lördag 21 augusti 2010

Ännu lite mer orientation..

Japp, idag var det så dags för ännu lite mer Orientation..totalt värdelöst den här gången. Exakt samma saker som igår förutom en massa information om hur man ska betala sina skolavgifter (som vi får scholarship för). Det enda som var något sånär vettigt var en asskön professor som pratade om Academic Succes. Han var riktigt rolig!

Efter vi fått i oss lite lunch for vi runt med Fredrik och kollade på lite fler lägenheter..men vi var inte till någon riktigt bra idag heller. Eller jo, Christina och Fredrik hade varit till två sprillans nya lägenheter på förmiddagen..dock så var det ettor. Men vi ska kolla på dom imorn igen....

När vi var hemma igen vid fyra tiden tog vi det lite lugnt ett tag innan Malin kom och hämtade upp oss. Malin är alpinist och har gått här på UNM i år och hon var så snäll och skjutsade runt oss för att kolla på ännu lite mer hus och lägenheter. Så nu har vi ytterligare några lägenheter att kolla upp plus ett hus. Verkligen jättesnällt. Hon tog också med oss till en Internationell affär där man bland annat kunde köpa pepparkakor!! Dessutom var vi förbi Walmart och handlade svensk middag. Kyckling, pasta och en massor med sallad..mums. Ännu lite bättre blev det eftersom vi kunde sitta vid poolen i skymningen och äta..vi är verkligen bortskämda med boendet här hos Ingrid..

Imorn ska vi ut och åka rullskidor här för första gången! Det ska verkligen bli spännande. :) Sen ska det bli väldigt skönt att ha en dag utan skola där vi kan titta på lägenheter i lugn och ro och kanske njuta lite av solen och värmen..

Gonatt, eller god morgon eller vad det nu blir..hahha









Sofie

Inga kommentarer: