söndag 22 augusti 2010


Idag har vi varit ute på vårt första rullskidpass här i ABQ. :) Solen sken från en klarblå himmel och det var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig igen.. Vi åkte 2 timmar skate nere vid floden. Riktigt härligt!

Även idag har vi tittat på lite fler lägenheter..vet inte hur många vi ringt och kollat om de har något ledigt. Tyvärr så är de flesta av alla lite bättre ställen fulla. :/ Och vi vill verkligen inte bo på något skabbigt ställe.. Men idag har vi varit och kollat på dom där fina lägenheterna jag skrev om igår..och dom var verkligen superduperfina. Helt nya och fräscha! Internet, tv och tvättmaskiner ingick i hyran..de låg väldigt nära skolan och dessutom mataffären. Egentligen ALLT talar för att vi ska bo där. Förutom att det bara är ett sovrum i lägenheten. Men som det känns nu så är det ändå det helt klart bästa alternativet vi har. Det enda andra vi har att välja på är en tvåa som iofs var helt okej den med. Men den ligger ganska långt från skolan och dessutom blir den inte ledig förrän om 1 månad..så tills dess måste vi ha någon stans att bo i sånt fall. Så vi ska fundera på saken lite till imorgon..:)


Eftermiddagen har vi spenderat först vid poolen glassandes i solen. Det blir verkligen helt galet varmt på eftermiddagarna i solen..och solen tar verkligen. Så det var tur att vi hade solskydd för trots att vi bara låg ute i ca 1 timma syns det att vi fått färg.
Efter ett kort men skönt styrkepass i gymmet här på området har vi varit till en Indisk restaurang och käkat middag. Supergod mat var det! Dessutom fick man ta med sig resterna hem så nu har vi lunch till imorgon också. Det finns fördelar med jätteportioner som allt serveras i här..:)


Sofie

Inga kommentarer: