fredag 19 november 2010

Gaming

Imorse blev det, som jag nämnde igår, ingen träning för min del. Jag cyklade istället ner till south vid niotiden för att träffa läkaren men det var tydligen mellan 1 och 4.30 som det var möjligt, så jag fick cykla hem igen. När jag senare kom tillbaka (efter mitt macroeconomiprov som jag tror gick bra) visade det sig att jag hade lite feber (37,6). Förövrigt var det inga större fel på mig, utan mitt onda i bröstet och hostan beror nog helt enkelt på en förkylning. Och att luftrören blivit för torra och dragit ihop sig. Så jag fick sitta och andas in någon konstig mjukgörande ånga och om det inte känns bättre till imorgon skulle jag få komma tillbaka. Och få lungorna röntgade! Ibland är USA rätt bra också..:)

En hel del annat har jag hunnit med idag också. Efter skolan hade jag ett möte med Lisa, min academic advisor, om vilka kurser jag ska läsa till våren. Just nu ser det ut att bli eng 102, public speaking, german, roman cultures (eller nått liknande) och gaming tourism & pop cultures. I den klassen ska vi få åka ut på kasinon och lära oss logik om hur olika spel fungerar. Låter riktigt roligt!
Direkt efter mitt möte med henne mötte jag upp Terese och vi avverkade ytterligare tre av våra community service timmar. Trots att det känns väldigt onödigt gick det ändå ganska bra idag ändå..



Ytterligare en viktig händelse under dagen är att jag nu bokat flygbiljett tillbaka hit efter jul och sedan hem till Sverige för sommaren. Den 10 januari flyger jag från Arlanda till Bozeman och den 25 maj flyger jag hem igen från San Fransisco. Det ska bli så roligt när mamma och pappa, och kanske Fredrik, kommer hit när jag slutat skolan. Först ska vi såklart vara här i ABQ och sen åka ut mot LA och vidare till San Fransisco. :)

Nu måste jag skriva en essay about what I have learned about credits and how I will use it wisely. Känns väldigt givande eftersom jag förmodligen aldrig kommer använda mig av credits systemet som finns här i USA.


Sofie

Inga kommentarer: