torsdag 2 september 2010

VARMT




När solen steker från en klarblå himmel och det är 32 grader varmt i skuggan är det minst sagt varmt att träna ute. Men det är precis vad vi har gjort i eftermiddag...shit alltså, det kommer ta ett tag att vänja sig vid den här värmen. Man blir lika förvånad varje gång man går utomhus på kvällen och det fortfarande är 25 grader varmt!
Men trots värmen blev det ett bra pass. Vi åkte 2 timmar skate på en bana vi kommer köra tester på senare.. :)

Innan träningen så var vi och skrev på kontraktet för huset!! Hyresvärdens mamma är det som vi har träffat hittils och hon är verkligen hur snäll som helst så det här kommer nog bli bra tror jag. Nu behöver vi bara skaffa sängar, köksartiklar, mat, gas/el, internet, köksbord mm..puuh! Alla våra hjärnor jobbar verkligen på högvarv dygnet runt nu på grund av allt som ska fixas hela tiden..så jag hoppas verkligen det lugnar ner sig lite snart....
I eftermiddag har vi fått lära oss lite mer om hur det går till med checkar. Och jävlar vilket krångligt system! Hur dum får man bli egentligen? Först måste vi gå med våra pengar och växla dom mot checkar, som vi sedan ska lämna till hyresvärden innan han måste gå och lösa in dom igen för att få pengarna på sitt konto. När ska dom inse att det finns något som heter INTERNETBANK?


Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Internetbank Sofie! Det kan vara farligt! Tänkt om du är en terrorist! =)
Krama / Majola