måndag 21 januari 2008

Snipp, Snapp, Snut


Mest använda övning idag på styrkan va snipp,snapp,snut. Snabbhet och koncentration krävdes i mängder. =) Riktigt bra pass ikväll va de. Kommer kännas i armarna i morgon.
Idag är ja inte bara trött i musklerna utan i huvudet också. Trots att helgen verkligen har varit toppenrolig och inte alls jobbig har det alltid varit något att tänka på och de sliter. Men som tur va sken solen från en klarblå himmel igår när vi åkte mot Oxberg halv nio på morgonen. Vasaloppspåret bjöd på hårda fina spår och efter lite gott fika i Eldris kom vi ner till Mora Parken efter 3 ½ timma. Riktigt bra gjort av alla!
Dessutom tyckte alla att lägret hade varit toppen så utvärderingarna var väldigt roliga att läsa. =)
Men nu är lägret över och det mesta av projektarbetet gjort, bara rapporten som ska skrivas - riktigt skönt!

Förutom styrka idag har det varit ungdomsvasaloppet på hemus, så ja, Malin H och Johanna J åkte som slutpatrull i 4 km efter 11-12 åringarna - vilket tog över en halvtimma! Inte är de snabba alla ungar, men de åker iaf å de är mer än vad de flesta gör.

Sardinien, någon som varit dit? Malin och jag planerar att åka dit som 20-års resa. :) Förhoppningen va att Mattias och David också skulle kunna följa med..men de kan förmodligen inte skippa skolan. Aja, förhoppningsvis blir de av ändå!


Inga kommentarer: