söndag 20 december 2009


Tävlingen idag gick väl sådär. 3-kilometersbanan är relativt platt och 3 varv innebar att det blev en hel del stakning som inte är min starkaste sida. Men det är bra att träna på det också så jag förhoppningsvis kan bli lite starkare. :)
Kändes lite konstigt att de precis var så pass mycket snö i Ljusdal att vi kunde tävla utan att bara åka på gräs och sten, medans det här hemma är GALET mycket snö!
Jag har varit ute å skottat i en timma för en stund sen..en smal gång runt hela gårn, skottat fram trappen vid pelletsen, trappen på nedervåningen, bron vid våran ingång och en bra bit på parkeringen så pappa kan parkera när han å Fredrik kommer hem från Finland inatt.

Det kändes bara lite drygt att vi har en fungerande traktor som egentligen skulle kunnat fixat en hel del av mitt jobb. Men eftersom farfar ser folk lite över allt nu kändes det inte så tryggt att ha honom körandes här på gårn. Häromdagen skottade han på gräsmattan för att han inte såg kanten. Konstigt att han ser gubbar i lägenheten och ungar som leker på traktorn istället.
Stackars farfar börjar bli gammal..



Sofie

Inga kommentarer: