torsdag 9 oktober 2008

Butikschefen

Björn går numer under namnet chefen. Inte illa alls å bli butikschef i en sportbutik. =) Fast ja föredrar ändå bara Björn..eller världens underbaraste Björn,oavsett om han är chef eller inte ;)



Imorse fick vi tillbaka duggan, 10 rätt av 12 möjliga hade jag. Yippie! För att få 3 gratispoäng på tentan krävdes 5 poäng så jag klarade mig gott å väl..ja behöver inte ens gå på övningen imorn. Skönt! Så nu är de bara å sätta igång å plugga på inversa funktioner, arcusfunktioner, gränsvärden och derivator..inte så långt kvar till tentan som man kanske kan tro.
Förutom skola har ja hunnit med att träna två gånger idag..i eftermiddags ett crosspass löpning/rullskidor och nu ikväll lite styrka i gymmet med Sandra. Men de roligaste ikväll va helt klart åkturerna i vattenrutchkanan och turen med forsgrens lånade rullstolscykel. =)
Imorn bär de av hem till hudik vid halv tolv tiden. =) Så hemma ska ja träffa Anna! Får se vad vi hittar på för skoj, hur som helst ska de bli trevligt värre å träffa henne igen. Å sen blir de fredagsmys hemma med hela familjen. Mamma, pappa, brorsan, felix å tussen.

Ibland längtar man lite till värmen..



Sofie

Inga kommentarer: