tisdag 5 augusti 2008

Stockholm

Jag har verkligen haft de toppen i sthlm idag och igår. Jag å Björn gick runt på stan..shoppade lite och åt himla god mat. Riktigt mysigt va de men de kan inte bli annat med Björn som sällskap. =) När våra ben tillslut tröttnat och lusten efter att gå i affärer försvunnit tog vi bilen ut till Solna och Sportmarket igen. Väl där tog vi ut söta Zören på en liten promenad innan regnet började ösa ner. Kvällen spenderade vi sen på Johans o Zörens hotellrum efter att vi ätit grymt goda stenungsbakade pizzor med Pappa,Båten å Tjärnås.
Vid tolvtiden tog ja å Björn tunnelbanan in till Gamla Stan och lägenheten på Stora Nygatan som jag fått låna av Torbjörn å Berit. En liten extra promenad fick vi i regnet efter att Björns lokalsinne svikit honom lite. =)

Idag blev de ytterligare en sväng på stan med en grymt goda fika efter en skön sovmorgon innan de bar av hem till Hudik igen. Hade ja fått bestämma hade ja gärna stannat kvar där nere längre i den mysiga lägenheten tillsammans med Björn. Men men..nu är det dags att komma igång med träningen här hemma istället!




Så himla go är han..de pirrar lite i magen ;)

Sofie

Inga kommentarer: