måndag 24 augusti 2009

I helgen hann jag med rätt mycket. I torsdags fick jag träffa Carro igen efter en hel sommar, väldans trevligt! Mysig fika på Pause och tacos hemma framför tv:n hann vi med under mitt korta besök i Östersund. På fredagen var det så dags att träffa knäspecialisten och han kom fram till att knät inte behöver opereras nu. :) Istället ska jag få ett knäskydd som jag ska ha nu i början.

Från Östersund fortsatte jag mot Sundsvall och Terese. :) Hon hade varit så snäll och bjudit med mig hem till dom för att vara med och träna med Stockvik. Så tre pass (alla i spöregn) körde jag med dom i Sundsvall innan jag efter många om och men (4 timmar på donken en lördagskväll) kom hem till Hudik igen halv ett natten till söndag.. efter en stunds sömns så var de enda jag orkade med igår mina två träningspass. Cykel och löpning på förmiddagen där jag sprang hela 6 km = stort framsteg just nu, och sen på eftermiddagspasset fick jag sällskap av Lisa. Vi hade en trevlig rullskidstur i sol, spöregn och även lite hagel. :) Sen var det väääldigt skönt att bara ligga i soffan igår och känna sig lite nöjd över den här veckans många timmar träning.

Idag har jag haft välbehövlig vila och hunnit med att tvätta och besöka tandläkarn. Sen har farfar fyllt år idag så jag har bakat en grymt god, och otroligt mättande chokladtårta till det lilla kalas vi hade ikväll. 10 pers var vi som åt och ändå är halva tårtan kvar. ;) Blir perfekt med en bit imorn efter mitt intervallpass. Hehe..

Lite bilder från ikväll:









Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Den där får du allt ta och bjuda på i Ösd i höst :) //Sanna